Duur : 10 dagen
Meer informatie : http://www.procesologie.nl/opleidingen/lean-expedition-japan/

Tijdens de Japan studiereis wordt uw kennis van de Lean filosofie en de methoden die hierbij gebruikt worden naar een ongekend hoog niveau getild. Uw kijk op Lean, klantbeleving, Management en Leiderschap gaat voorgoed veranderen.
Lean studiereis Procesologie
Procesologie heeft heel bewust gekozen voor een studiereis naar Japan. De Lean filosofie is namelijk geperfectioneerd in de fabriek van automerk Toyota. Door de grote successen die Toyota met deze verbeterfilosofie boekte, kreeg Lean al snel meer bekendheid en talloze navolgers. De basis van Lean is het creëren van waarde voor klanten en het verminderen van verspilling. Tijdens onze reis zullen we zien hoe verschillende bedrijven deze filosofie in de praktijk brengen en hoe dit tot verbeterde resultaten leidt.
Daarnaast is de Japanse cultuur uniek. Van begin 17e eeuw tot halverwege de 19e eeuw is Japan bijna volledig afgesloten geweest van alle buitenlandse invloeden. Een kleine uitzondering waren de Nederlanders die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van het land. De Japanse cultuur kenmerkt zich door passie voor superieure kwaliteit en prestaties waarbij klanten altijd worden geïnspireerd. Creating Kando together noemen ze dit. Deze principes zijn diep in de Japanse cultuur verankerd.

Inspireer anderen:

Was dit artikel nuttig ?

Comments are closed.