De continuous improvement specialist is dé ervaren Lean green belt. Bij jou staat het versnellen en verbeteren van de commerciële processen binnen HEMA centraal.

Het professioneel uitvoeren van procesverbetering vereist een strakke aansturing en goed gebruik van de Lean tools. De continuous improvement specialist speelt hierin een cruciale rol.

Jij denkt mee en ontwikkelt methoden om processen en cultuur binnen HEMA continu te verbeteren. Ook organiseer en leid je projecten en daarmee behaal je quick wins. Je organiseert zelf deze sessies, werkt deze uit en volgt de acties op. Tevens ben je ook sparringpartner voor een of meerdere procesowners en geef je gevraagd en ongevraagd advies. Kortom ben je een denkende doener.

Daarnaast is zowel HEMA als de afdeling Program & Process Management enorm in ontwikkeling. Dit betekent dat er continu nieuwe methoden en werkwijzen ontwikkeld moeten worden. De continuous improvement specialist zal door de brede, overkoepelende betrokkenheid vanuit alle processen hieraan een waardevolle inhoudelijke bijdrage kunnen leveren.

 

Meer informatie vind je hier: https://www.werkenbijhema.nl/vacature/continuous-improvement-specialist-lean-green-belt/

 

Zelf een Lean vacature plaatsen, klik dan hier

Inspireer anderen:

Was dit artikel nuttig ?

Comments are closed.