Auteur: Rudy Gort

Nederlands
9789082365238
Druk: 2 augustus 2019
164 pagina’s

 

Klik hier om dit boek te bestellen.

 

Korte samenvatting boek Lean Basis

Helder en overzichtelijk (full colour en met ruim 40 afbeeldingen) toont Rudy Gort – auteur van “het beste lean boek van Nederlandse bodem” – de kern en de kracht van lean.

Wat is lean, wat kun je ermee bereiken en waar komt het vandaan?  Op deze vragen geeft Lean Basis een verdiepend antwoord.
Helder en overzichtelijk toont Rudy Gort – auteur van “het beste lean boek van Nederlandse bodem” – de kern en de kracht van lean.
Lean Basis bestaat uit drie delen:
1. Herkomst – Om de filosofie achter lean te begrijpen, worden eerst het ontstaan en de evolutie beschreven van wat wij nu lean noemen. In dit deel gaan we terug naar de kern.

2. Principes – De achterliggende principes worden, met praktische voorbeelden, inzichtelijk gemaakt aan de hand van het “lean-huis’-model. Een holistische benadering van het hele systeem.

3. Prestaties – Tot slot de resultaten. Het kan beter, sneller én goedkoper: een ogenschijnlijke tegenstelling. En dat is nog maar het begin; op weg naar een lerende en wendbare organisatie!

Lean Basis is uitermate geschikt voor studenten, docenten, medewerkers en leidinggevenden die willen kennismaken met lean.

Lean Basis is door vele lezers beoordeeld met 5 sterren en behaalde de Top 10 bij Managementboek.nl.

“Lean Basis is absoluut de beste inleiding in lean die ik tot nu toe heb gelezen. Een aanrader!”

“Voor iedereen die denkt te weten wat lean is: een absolute must read.”

“Leerlingen van mijn lean trainingen zijn lovend over het boek.”

“Eindelijk komt het holisme van de lean filosofie eens goed uit de verf.”
Lean basis

Inspireer anderen:

Was dit artikel nuttig ?

Comments are closed.